Stugor med bastu

Stuguthyrning

På Torps Säteri kan ni hyra en stuga för en vecka alternativt en weekend året om. 
Vi har också större hus där ni kan samla släkt och vänner. Alla husen har tillgång till bastu.

Vi kan förmedla extra tjänster som catering eller event, läs mer under aktiviteter. Ni bokar genom att skicka en förfrågan om tillgänglighet till jacqueline@rosenhanska.se 

Brygghuset

4 bäddar vinterbonat med bastu. enskilt läge.

Brygghuset är vinterbonat med 4 bäddar. En stor veranda med trapp rakt ner till sjön långhalsen inbjuder till tidiga morgondopp.

Roddbåt ingår. Möjlighet till köp av fiskekort. Se karta

I en fristående stuga finns bastu. Huset har ett stort allrum med en kamin och pentry, 2 kokplattor, kylskåp med litet frysfack samt mikrovågsugn. Duschrummet är kaklat och har vattenklosett. Sovloftet har en dubbelsäng samt två fristående resårsängar. (Trappan kan upplevas brant). Det finns en grill.

Kontakt: Jacqueline Mobil: +46707256269 Karta

Badstugan

4 bäddar vinterbonat med bastu. enskilt läge.

 

Badstugan är vinterbonat med 4 bäddar. En veranda bara 10 m till sjön långhalsen inbjuder till tidiga morgondopp.

Roddbåt ingår. Möjlighet till köp av fiskekort. Se karta
Huset har ett stort allrum med vedkamin och pentry, 2 kokplattor, kylskåp samt mikrovågsugn. Duschrummet är kaklat och har vattenklosett. Sovloftet har en dubbelsäng samt två fristående resårsängar. Notera att sovloftet har en brant trappa. Vedeldad bastu.

Kontakt: Jacqueline Mobil: +46707256269 Karta

Rättarbostaden 2

Charmig lägenhet på andra plan med 4 dubbelrum dubbelrum.

Rättarbostaden 2 är en fin liten lägenhet med 2 rum och kök på andra plan. Kattvindarna (3) är anpassade till sovrum vilket betyder att det finns 4 dubbelrum. Köket är stort med plats för 8 personer. Vardagsrummet har TV och wifi. Spis och kylskåp med litet frysfack. Badrummet har vattenklosett och dusch. Utsikten är vacker, här ser ni sjön och våra betande djur i hagen intill.

Kontakt: Jacqueline Mobil: +46707256269 Hitta.se

Rättarbostaden 1

Stor lägenhet på första plan med 3 dubbelrum.

Rättarbostaden 1 är en rymlig lägenhet om 3 rum och kök. Det finns tre stora dubbelrum varav det ena har en bäddbar soffa, dusch och 2 toaletter där den ena är utrustad med tvättmaskin. Hallen är stor och tilltagen med garderober för era ytterkläder.

Stort lantligt kök med spis, kyl och frys, diskmaskin och sittplatser för 8 personer. Det finns också en vedkamin för mysiga vinterdagar.

Det finns en uteplats med grill.

Det går att öppna upp till andra våningen om ni är ett stort sällskap som vill hyra båda lägenheterna. Här kan ni njuta av lantliv, vandring, bad eller cykelsemester. På vintern fungerar bostäderna bra för er som veckopendlar.

Kontakt: Jacqueline Mobil: +46707256269 Hitta.se

Drängstugan

Gäststuga med 4 separata dubbelrum.

Drängstugan är en gäststuga som ligger i nära anslutning till Rättarbostaden med fyra separata dubbelrum. Alla rummen har en 1,20 m bred säng, eget handfat och egen ingång. Toalett och dusch delas med Rättarbostaden alternativt att gästerna får nyttja magasinets faciliteter.

Kontakt: Jacqueline Mobil: +46707256269 Hitta.se

Brostugan

4+2 bäddar. Extra sovloft + 2 bäddar
BrostuganLitet sovrum med 1,2 m bred säng
Vardagsrum med pentrydelÖppenspis
Vardagsrum med 2 extrasängarLitet sovrum med 1.2 m bred säng

Brostugan är vinterbonat med 8 bäddar fördelat på två hus. En veranda med utsikt över Långhalsen bara 300 m till sjön Långhalsen. Möjlighet till köp av fiskekort. Huset har ett stort allrum med öppen spis och kök, där finns två enkelsängar. Det finns två separata dubbelrum med varsin 1.20 m bred säng. Det finns en grill.

Pris per weekend för 4+2 bäddar kostar 3 000 kr /vecka 6 000 kr.

Självhushåll. Lakan och slutstäd tillkommer.

För kontakt ring Agneta Norberg +46702977603 Hitta.se

Här finns en vägbeskrivning mellan Brostugan och Rosenhanska

Badrummet delas med husvärden!
Separat sovloft. Här ligger badrummet,
Badrummet ligger i separat hus
Badrummet ligger i separat hus
Förmak till sovloft 1 extrasäng

I ett separat hus ligger badrum och toalett. I samma hus en trappa upp ligger sovloftet med den vackra dubbelsängen. Förmaket har en extra säng. Brostugan ligger bara 2 km från Torps Säteri.

Vill ni hyra till sovloftet med 2 extrasängar tillkommer 1000 kr per weekend eller 2000 kr per vecka.

Berget

Stor villa med pool 8 bäddar

Högt uppe på ett berg ligger denna stora vackra byggnad som passar ett sällskap som vill umgås tillsammans. Huset har 7 rum och kök (250 m2 boendeyta). En stor terrass mot söder med pool, grill och fin trädgård. Enskilt läge. Det finns 4 sovrum med dubbelsängar +möjlighet till 2 extrabäddar. Vardagsrummet är stort och rymligt med öppen-spis. Matsalen har plats för 14 gäster. Vacker utsikt över sjön Långhalsen. Vandrings- och cykelleder finns.
500 meter till badplats.
Det finns en tvättstuga.

Kontakt: Jacqueline Mobil: +46707256269 Hitta.se

Kandelholmen

Lyxig camping på egen holme
 
Kräftfiske Torpsfjärden

Kandelholmen är ett gammalt badhus från sekelskiftet, enskilt beläget på en holme. Här finns ingen el eller vatten. Den här stugan kan ni hyra per dygn eller vecka för en romantisk vistelse bara för er själva under sommaren.

Man lagar sin mat på ett spritkök eller grillar maten utomhus. Det finns ett utedass och gasolvärmare som komplement. Det finns en grill.

Kräftfiske eller fiskekort kan ni beställa till. Är ni en grupp som vill ordna ett event så är Kandelholmen en fantastisk plats. Ni kan paddla genom Husbyån och landa här för en lite lyxigare camping.

Pris per natt 1500 kr alt 8 000 kr per vecka.

Kontakt: Jacqueline Mobil: +46707256269